ولعمل الكريمه ........ باكو كستر واعمليه كالمعتاد (باكو الكستر ضيفيه على نصف ليتر لبن مغلي وسكر ) وجهزي كمبوت فواكهه
هنبدأ الاول بفرك الزبده حتى تبيض وبعدين ضيفي السكر البودرة وافركيه مع الزبده حتى تشعري انها اصبحت كالكريمه ....... وبعدين اكسري بيضه بيضه على الكريمه اللي عملتيها حتى تمام الاختلاط ......... طبعا الفانيليا توضع بعد البيض
وبعديها يا ستي مبقيش الا الدقيق .....حطيه بعد ما تنخليه طبعا .....
واخلطي كويس .......وتكوني محضره قالب التارت الكبير او القوالب الصغيرة ..ودهناها زيت
حطي العجينه في القالب او القوالب الصغيرة وتكون العجينه رفيعه مش سميكه .......وخرميها بعد كده بالشوكه خرام بسيطه حتى لا تتخمر في الفرن
وضعيها في فرن متوسط الحراره ..بس خلي بالك التارت مش بياخد وقت طويل ممكن ربع ساعه ممكن اقل لو كان الفرن ساخن
وبعد ما تخرجي التارت وبعد ما يبرد ...... احشيه كاستر وضعي فوق الكاستر الفواكهه وضعيه في الثلاجه ثم قدميه بعد ما يبرد في ناس ممكن تضع فوق الفواكهه جيلي حتى يمسكها ويعطيها لمعه بس انا معملتش كده بصراحه ..كسلت